Despre noi

Latin Street Dance este o scoala de dans creata de cursanti si pentru cursanti.
Ne adresam tuturor in egala masura: adulti de toate varstele si ocupatiile, mai mult sau mai putin priceputi, ne dorim sa impartasim cu voi placerea de a dansa si de a exprima prin dans.

Noi, Latin Street Dance suntem parte din familia nationala a scolilor de salsa, asadar poti beneficia de schimburi de experienta cu instructori de la scolile din tara, participari la festivaluri specifice nationale si internationale, totul la preturi preferentiale.

Periodic, te vei distra alaturi de noi la actiuni si evenimente sociale (barbecue, flash mob, trasee montane etc). La unele, la toate, cu prieteni de ai tai, de ai nostri, mai mult sau mai putin dansatori. Deviza noastra este: relaxare! relaxare!..continuarea inca o mai cautam :).

Bonus: petreceri tematice unde puteti aplica toate cunostintele dobandite, poti cunoaste oameni pasionati de dans si sa petreceti momente de neuitat.
Atunci cand iti vei face curaj sa incerci , noi te rasplatim cu prima sedinta free of charge. Tu vino si noi ne ocupam de restul!