Cursuri

În cadrul şcolii funcţionează în prezent 4 grupe plus un modul de social dance — vals, tango, cha-cha — după următorul program:

Cursurile se desfăşoară la sediul şcolii din Târgu din Vale, nr. 14, etaj 1, vis-a-vis de Rectoratul Universitatii din Pitesti.

Ce facem la L.S.D.

 1. Dans, în principiu — cel mai probabil cu mult amuzament pe parcurs
 2. Diverse activităţi mai mult sau mai puţin dansante

Cum facem

Prima lună — primele 8 şedinte — vom trece împreună prin paşii de bază ale principalelor stiluri de dans pe care le vom parcurge împreună: Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba, Rueda (stiluri latino, din categoria social).

În următoarele luni, vom lucra modular, atribuind fiecărui stil de dans căte o lună — 8 şedinte.

O dată pe lună organizăm un weekend special — un curs suplimentar, de obicei de 3 – 4 ore în care vom aprofunda stilul parcurs în luna respectivă şi vom învăţa în cadrul unui ‘Workshop Extins’ de la instructori renumiţi din ţară. Scopul este de a completa arsenalul dobândit până la acel moment şi de a cunoaşte alte viziuni asupra dansului din ţară sau din afara ţării.

Tot o dată pe lună vom organiza un ‘Special Class’ în care, vom învăţa, de la instructori specializaţi elemente de bază ale unor stiluri de dans care nu fac parte din portofoliul de bază al Şcolii Latin Street Dance: Vals, Tango, Afro etc.

La ce preţ

Prima şedinţă este GRATIS – indiferent cănd îţi faci curaj să încerci.

Pentru primele 8 şedinte beneficiezi de o reducere de 25% faţă de abonamentul de bază — 60 lei pentru 8 şedinţe.

Din a 9-a şedinţă vei plăti fie
- pe bază de abonament — 90 lei/8 şedinţe
sau
- 15 lei/şedinţa

Cu cine

Principalii instructori ai şcolii sunt:

 • Elena-Cristina Dinca — certificată pentru ocupaţia “Instructor de Dans”
 • Camelia Surdescu — certificată pentru ocupaţia “Instructor de Dans”
 • Miheala Lungu — certificată pentru ocupaţia “Instructor de Dans”

Răspunsuri la alte întrebări adiacente

 1. NU! Nu este obligatoriu să vii cu partenerul/partenera
 2. DA! Dacă partenerul/partenera/prietenul/prietenii/prietena/prietenele are/au curiozitatea de a asista la curs, o poate face.
 3. DA! Dacă ai un copil sau mai mulţi, care doreşti să rămână în sală pe parcursul cursului tău, o pot face – tu estimezi dacă are răbdarea necesară.
 4. DA! Ai nevoie de un tricou de schimb şi de o pereche de încălţări comode — în care tu să te simţi bine — de lucru în sală, nu neapărat cu toc — fetelor … chiar nu îl recomandăm în prima lună.
 5. DA! Abonamentul este valabil până la epuizarea celor 8 şedinţe, chiar dacă asta înseamnă mai mult de o lună calendaristică.
 6. NU! Nu există limită de vârstă. De la 14 la 60+ eşti binevenit la noi — o să avem grijă să ne adaptăm metodele de predare la nevoile şi preferinţele tale … în mare parte.

Rezumat al cursurilor

Luni şi Miercuri — 20:10 – 21:30 — Grupa de Iunie

Instructori — Camelia Surdescu şi Claudiu Polici
Vom face: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Rueda. Aşa cum îi spune şi numele, au început paşii de bază în Iunie şi se pregătesc pentru avansarea în grupa de intermediari.

Marţi şi Joi — 18:00 – 19:15 — Grupa de Septembrie

Instructori — Dincă Elena-Cristina şi Orlando Satnoianu
Vom face: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Rueda. Aşa cum îi spune şi numele, au început paşii de bază în Septembrie şi se pregătesc pentru avansarea în grupa de intermediari.

Marţi şi Joi — 19:15 – 20:30 — Grupa de Septembrie

Instructori — Dincă Elena-Cristina şi Orlando Satnoianu
Vom face: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Rueda. Aşa cum îi spune şi numele, au început paşii de bază în Septembrie şi se pregătesc pentru avansarea în grupa de intermediari.

Marţi şi Joi — 20:30 – 22:00 — Grupa de INTERMEDIARI

Instructori — Dincă Elena-Cristina şi Orlando Satnoianu
Vom face: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Rueda. Mergem într-un ritm mai alert cu figuri mai complicate. Rezistă cine poate.

Vineri — 20:00 – 21:30 — Social Dance Special Events

Instructori: Mihaela Lungu si Daniel Creţu
Vom face: Vals, Tango, Jive,Rock and Roll, Cha-Cha etc., în general dansurile standard adaptate în mişcare şi complexitate pentru evenimentele speciale din vieţile noastre (nunţi, botezuri, aniversări etc.)